Elcirkeln i Lund AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Elcirkeln i Lund AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lund här finns det många olika Aktiebolag. Elcirkeln i Lund AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Elcirkeln i Lund AB är momsregistrerat sedan2000-10-23 och har organisationsnummer 556591-9106.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-2202860 alternativt besöka eller skicka post till Elcirkeln i Lund AB på följande adress Magistratsv. 6, 226 43, Lund.

Elcirkeln i Lund AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-10-23.

I Elcirkeln i Lund AB så sitter följande personer i styrelsen: Persson, Fredrik Joakim som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Jönsson, Hans Jimmy som är född 1974 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall göra elinstallationer, elservice samt installation och service av datanät ävensom idka därmed förenlig verksamhet.