Prekat AB

Skåne län

Information

556600-1086 är organisationsnummer för bolaget Prekat AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Prekat AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som Prekat AB finns i.

Prekat AB har varit registrerat sedan 2000-11-29 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Prekat AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-16.

Prekat AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Prekat AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Prekat AB så kan ni göra det på telefon genom 046-323899 eller genom brev på följande adress:
Drapav. 3, 224 74, Lund

Bolaget skall bedriva forskning, utveckling, marknadsföring, försäljning och konsultverksamhet inom områdena programvaru- utveckling, datateknik, elektronikkomponenter och webdesign samt därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget äga, bebygga och förvalta fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Prekat AB och det är Svensson, Lars Christer som är född 1945 och har titeln VD, Svensson, Lars Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Kharraziha, Eva Annika Kristina K som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Eva Christina Marie-L som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Tomas Christer som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln RevisorNorberg, Lars Gotthard som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,