PIMATECH AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lund och PIMATECH AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och PIMATECH AB är ett av dem. Statusen för PIMATECH AB är att Bolaget är aktivt.

PIMATECH AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-12-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lund där bolaget finns i jobbar för att bolag som PIMATECH AB ska trivas.

PIMATECH AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16. I Lund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och handel inom IT och elektrisk mätteknik. Inom verksamheten innefattas programmering, systemering och projektuppläggning inom IT, samt konstruktion, signalbehandling och användarprogrammering inom mätteknik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PIMATECH AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16.

Idag är PIMATECH AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med PIMATECH AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5331909.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med PIMATECH AB är Jönsson, Sven William som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Friang, Katarina Elisabeth som är född 1972 och har titeln Suppleant, Kristiansson, Ulf Lennart Harry som är född 1944 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

PIMATECH AB har 556603-1984 som sitt organisationsnummer.