P & G Qvarnström arkitekter AB

Skåne län

Information

556604-1082 är organisationsnummer för företaget P & G Qvarnström arkitekter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P & G Qvarnström arkitekter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som P & G Qvarnström arkitekter AB finns i.

P & G Qvarnström arkitekter AB har varit registrerat sedan 2001-01-08 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för P & G Qvarnström arkitekter AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

P & G Qvarnström arkitekter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för P & G Qvarnström arkitekter AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med P & G Qvarnström arkitekter AB så kan ni göra det på telefon genom 046-248200 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva arkitekt och förlagsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med P & G Qvarnström arkitekter AB och det är Qvarnström, Ingrid Kerstin Gunilla som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Qvarnström, Per Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Bernt Gunnar Valter som är född 1933 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor,