GI Geodevelopment International AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns GI Geodevelopment International AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lund här finns det många olika Aktiebolag. GI Geodevelopment International AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

GI Geodevelopment International AB är momsregistrerat sedan2004-09-30 och har organisationsnummer 556607-7565.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till GI Geodevelopment International AB på följande adress Forskningsbyn Ideon, 223 70, Lund.

GI Geodevelopment International AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I GI Geodevelopment International AB så sitter följande personer i styrelsen: , Pusch, Greta Gunvor som är född 1927 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utveckla och producera material och utrustning för miljö- och energitekniska tillämpningar samt bedriva konsultativ verksamhet inom detta område, ävensom därmed förenlig verksamhet. Därjämte skall bolaget dessutom bedriva handel med värdepapper.