Thinking Eyes Aktiebolag

Skåne län

Information

556611-4400 är organisationsnummer för verksamheten Thinking Eyes Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thinking Eyes Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som Thinking Eyes Aktiebolag finns i.

Thinking Eyes Aktiebolag har varit registrerat sedan 2001-05-23 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-09-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thinking Eyes Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-11.

Thinking Eyes Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Thinking Eyes Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Thinking Eyes Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Sölveg. 8 B, 223 62, Lund

Bolaget skall bedriva datorsystemlösningar inom nätverksbaserad övervakning och där tillhörande utbildnings- och konsultverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Thinking Eyes Aktiebolag och det är Wesén, Björn Christoffer som är född 1973 och har titeln VD, Wesén, Björn Christoffer som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Hans Thomas som är född 1978 och har titeln Suppleant, Trönell, Maria Anna Margareta som är född 1976 och har titeln Revisor, Johnsson, Lotta Katarina som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor