KunskapsPartner i Lund Holding AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva förändrings- arbete och konsultverksamhet inom områdena strategiutveckling, verksamhetsstyrning och processer samt forskning och utveck- ling inom dessa områden. Dessutom skall bolaget förvalta värdepapper, fastigheter samt fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KunskapsPartner i Lund Holding AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lund så är KunskapsPartner i Lund Holding AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lund arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lund och i Skåne län. Redan 2001-06-28 så skapades KunskapsPartner i Lund Holding AB och företaget är har ej F-skattsedel.

KunskapsPartner i Lund Holding AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-10-27

556612-7386 är organisationsnummret för företaget som finns i Lund.

Just nu är KunskapsPartner i Lund Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med KunskapsPartner i Lund Holding AB så går det att nå dem via telefon på 070-8780069 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom KunskapsPartner i Lund Holding AB är Nilsson, Carl-Henric Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlingsdottir, Gudbjörg som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .