Sony Ericsson Mobile Communications AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Sony Ericsson Mobile Communications AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lund här finns det många olika Aktiebolag. Sony Ericsson Mobile Communications AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Sony Ericsson Mobile Communications AB är momsregistrerat sedan2001-09-24 och har organisationsnummer 556615-6658.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 010-8000000 alternativt besöka eller skicka post till Sony Ericsson Mobile Communications AB på följande adress Sölveg. 51, 223 62, Lund.

Sony Ericsson Mobile Communications AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-09-24.

I Sony Ericsson Mobile Communications AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , , . . . . . . . . . . . Andersson, Karl Seved Berndt som är född 1953 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant . Ebersten Eriksson, Lene som är född 1967 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant . Gilstrap, Douglas Lane som är född 1963 och har titeln Suppleant . Hellberg, Evy Marita Linnéa som är född 1955 och har titeln Suppleant . Hirai, Kazuo som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES . Kimura, Keiji som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES . Mandersson, Per Magnus som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES . Nagata, Hidehiko som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES . Nilsson, Kurt Lennart som är född 1953 och har titeln Suppleant . Wiesenthal, Robert Stephen som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall direkt och eller genom dotterbolag runt om i världen bedriva följande verksamheter: utveckla, konstruera, tillverka, marknadsföra, försälja och utöva service avseende terminalutrustning för cellulära mobiltelefonsystem och tillbehör till sådan utrustning samt därmed förenlig verksamhet.