Rolf Lindström Arkitektkontor AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rolf Lindström Arkitektkontor AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lund så är Rolf Lindström Arkitektkontor AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lund och i Skåne län. Redan 2001-11-01 så skapades Rolf Lindström Arkitektkontor AB och verksamheten är har F-skattsedel Rolf Lindström Arkitektkontor AB har haft det sedan 2002-01-07.

Rolf Lindström Arkitektkontor AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-01-07

556617-1137 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lund.

Just nu är Rolf Lindström Arkitektkontor AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Rolf Lindström Arkitektkontor AB så går det att nå dem via telefon på 046-124515 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Lindström, Birgitta Ida Margareta -Lindström, Rolf Ingvar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rolf Lindström Arkitektkontor AB är Lindström, Rolf Ingvar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Birgitta Ida Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Göran Gunnar som är född 1941 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .