Lunds Bilskadecenter AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lund och Lunds Bilskadecenter AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Lunds Bilskadecenter AB är ett av dem. Statusen för Lunds Bilskadecenter AB är att Bolaget är aktivt.

Lunds Bilskadecenter AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-12-12. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lund där företaget finns i jobbar för att företag som Lunds Bilskadecenter AB ska trivas.

Lunds Bilskadecenter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-21. I Lund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra reparationer av bilar, försäljning av begagnade bilar, äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lunds Bilskadecenter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-21.

Idag är Lunds Bilskadecenter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Lunds Bilskadecenter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-184500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Lunds Bilskadecenter AB är Göransson, Magnus Håkan som är född 1970 och har titeln VD, Göransson, Magnus Håkan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Ronnie som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jenny Maria som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor.

Lunds Bilskadecenter AB har 556620-3773 som sitt organisationsnummer.