e-makers AB

Skåne län

Information

e-makers AB är ett av många företag som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som e-makers AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

e-makers AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-06-27.

e-makers AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-03-22. Men sedan 2002-06-27 så har e-makers AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till BETSELGATAN 4, 213 77, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på e-makers AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-315450.

Lund arbetar för att företag som e-makers AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för e-makers AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av tjänster och produkter till målgrupper inom utbildning via internet, samt därmexd förenlig verksamhet.

Firmatecknare för e-makers AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

Det finns idag lite personer som är kopplade till e-makers AB och det är följande personer, Olsson, Hans Ragnar som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lena Susanne som är född 1963 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för e-makers AB är 556624-8794.