Svante Nilsson Invest AB

Skåne län

Information

Svante Nilsson Invest AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där Svante Nilsson Invest AB finns. I Lund så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svante Nilsson Invest AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Svante Nilsson Invest AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Svante Nilsson Invest AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Östersjög. 37, 272 38, Brantevik men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-51157.

Lund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Svante Nilsson Invest AB Privat, ej börsnoterat.

Svante Nilsson Invest AB har idag 556633-3638 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Svante Nilsson Invest AB

Bolaget ska bedriva managementkonsulting, handel med värdepapper, förvalta lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Svante Nilsson Invest AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Svante Alvar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Inga Ulla Kerstin som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, Rosenqvist, Per Olow som är född 1965 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.