Thored Projektledning AB

Skåne län

Information

I Lund finns det ett Aktiebolag som heter Thored Projektledning AB. Det finns flera verksamheter som liknar Thored Projektledning AB i Skåne län. Lund är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Thored Projektledning AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-05-22 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2003-04-16 så har Thored Projektledning AB varit registrerat och sedan 2003-05-22 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Thored Projektledning AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Lund.

Vill man komma i kontakt med Thored Projektledning AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Karl XI-g. 3 A, 222 20, Lund. Vi ni istället prata med Thored Projektledning AB så kan ni göra det på 046-144804.

Bolaget skall bedriva projektledning, utbildning, lärartjänst, kurs- och seminarieverksamhet. Sekreterar- och kontorsservice, översättning samt rese- arrangemang. Tillverkning, inköp och försäljning av konsthantverk. Hantering av värdepapper. Export och import av konsulttjänster inom bygg- och anläggningsverksamhet. Import av fordon. Köp och försäljning av fordon.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Thored, Ulf Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Thored, Agneta Kristina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Johansson, Börje Malte Valter som är född 1944 och har titeln Revisor, Börje Johansson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Thored Projektledning AB har 556642-9121 som sitt organisationsnummer.