Bengt Borgh Management Consulting AB

Skåne län

Information

Bengt Borgh Management Consulting AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där Bengt Borgh Management Consulting AB finns. I Lund så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bengt Borgh Management Consulting AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bengt Borgh Management Consulting AB har haft sedan 2003-05-22. Bengt Borgh Management Consulting AB har funnits sedan och 2003-05-22 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bengt Borgh Management Consulting AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Warholms v. 8 C, 224 65, Lund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8194421.

Lund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bengt Borgh Management Consulting AB Privat, ej börsnoterat.

Bengt Borgh Management Consulting AB har idag 556643-8445 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bengt Borgh Management Consulting AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom management och information technology såväl inom företags- som individutbildning, språkutbildning i svenska och nederländska, översättningar mellan svenska och nederländska samt guidning på nederländska, engelska och svenska jämte därmed förenlig verksamhet.

I Bengt Borgh Management Consulting AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Borgh, Bengt Gustaf som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgh, Eva Katarina Ingegärd som är född 1945 och har titeln Suppleant, Kristiansson, Ulf Lennart Harry som är född 1944 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .