Cognimatics Aktiebolag

Skåne län

Information

556644-9996 är organisationsnummer för företaget Cognimatics Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cognimatics Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som Cognimatics Aktiebolag finns i.

Cognimatics Aktiebolag har varit registrerat sedan 2003-06-03 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cognimatics Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

Cognimatics Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Cognimatics Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Berthilsson, Rikard Josef -Åström, Karl Erik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Cognimatics Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-9596301 eller genom brev på följande adress:
Scheelev. 17, 223 63, Lund

Bolaget skall bedriva mjukvaruutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cognimatics Aktiebolag och det är Berthilsson, Rikard Josef som är född 1967 och har titeln VD, Berthilsson, Rikard Josef som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Karl Erik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Neckmar, Bo Jörgen som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman, Paul Olof Jakob som är född 1958 och har titeln Revisor, Tremissis AB som är född och har titeln Revisor