Perspektivgruppen Sverige AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Perspektivgruppen Sverige AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lund här finns det många olika Aktiebolag. Perspektivgruppen Sverige AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lund jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Perspektivgruppen Sverige AB är momsregistrerat sedan2007-06-21 och har organisationsnummer 556647-0315.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-6463477 alternativt besöka eller skicka post till Perspektivgruppen Sverige AB på följande adress Forskningsbyn Ideon, 223 70, Lund.

Perspektivgruppen Sverige AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Perspektivgruppen Sverige AB så sitter följande personer i styrelsen: Lundmark, Björn Martin som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet består i att äga och förvalta bolag. I verksamheten ingår att samordna och effektivisera administration av förvaltande bolag samt därtill hörande verksamhet.