Jonas Månsson Livs Aktiebolag (Coop Nära)

Skåne län

Information

Jonas Månsson Livs Aktiebolag (Coop Nära) är ett av många verksamheter som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som Jonas Månsson Livs Aktiebolag (Coop Nära) finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jonas Månsson Livs Aktiebolag (Coop Nära) är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-09-11.

Jonas Månsson Livs Aktiebolag (Coop Nära) som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-08-27. Men sedan 2003-09-11 så har Jonas Månsson Livs Aktiebolag (Coop Nära) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Trollebergsv. 14, 222 29, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jonas Månsson Livs Aktiebolag (Coop Nära) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-146955.

Lund arbetar för att verksamheter som Jonas Månsson Livs Aktiebolag (Coop Nära) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jonas Månsson Livs Aktiebolag (Coop Nära). Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva dagligvaruhandel och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jonas Månsson Livs Aktiebolag (Coop Nära) är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jonas Månsson Livs Aktiebolag (Coop Nära) och det är följande personer, Månsson, Jonas Robert Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Gertrud Helene som är född 1969 och har titeln Suppleant, Hassis, Per Folke Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jonas Månsson Livs Aktiebolag (Coop Nära) är 556648-3607.