ABACUS Brand AB

Skåne län

Information

556659-1565 är organisationsnummer för bolaget ABACUS Brand AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ABACUS Brand AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som ABACUS Brand AB finns i.

ABACUS Brand AB har varit registrerat sedan 2004-04-05 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för ABACUS Brand AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-21.

ABACUS Brand AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ABACUS Brand AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med ABACUS Brand AB så kan ni göra det på telefon genom 040-201020 eller genom brev på följande adress:
Dalby 431, 247 94, Dalby

Bolagets skall bedriva utveckling och förvaltning av varumärken samt rättigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ABACUS Brand AB och det är Karlsson, Sven-Olof Michael som är född 1956 och har titeln VD, Karlsson, Sven-Olof Michael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjaersgaard Frandsen, Kim som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mattsson, Anna Christel Louise som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Funder, Mia Margareta Eva-Marie som är född 1962 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor