Lundica AB

Skåne län

Information

556659-4395 är organisationsnummer för bolaget Lundica AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lundica AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som Lundica AB finns i.

Lundica AB har varit registrerat sedan 2004-04-07 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lundica AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-23.

Lundica AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lundica AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lundica AB så kan ni göra det på telefon genom 046-144140 eller genom brev på följande adress:
Tordönsv. 4 P, 222 27, Lund

Bolaget skall bedriva försäljning och servering av livsmedel, ATG-ombud samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lundica AB och det är Falaras, Thomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Falaras, Giannoula som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Xantopoulos, Vasilios som är född 1960 och har titeln Suppleant, Jannert, Bo Mikael som är född 1961 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,