Tritil AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lund och Tritil AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Tritil AB är ett av dem. Statusen för Tritil AB är att Bolaget är aktivt.

Tritil AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-05-10. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tritil AB ska trivas.

Tritil AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-28. I Lund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT-området såsom datorprogrammering, systemutveckling, projektledning, mjukvarutestning, utredning och därmed förenlig verksamhet. Även viss trädgårdsverktygsutveckling kan förekomma.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tritil AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-28.

Idag är Tritil AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Tritil AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6766769.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tritil AB är Andersson, Lars Michael Åke som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Gunilla Ulrika som är född 1970 och har titeln Suppleant, Rylander, Bengt Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Tritil AB har 556662-1578 som sitt organisationsnummer.