RedCap Invest & Consulting AB

Skåne län

Information

RedCap Invest & Consulting AB är en verksamhet som finns i Lund. I RedCap Invest & Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Jerry som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Mallenberg, Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Andersson, Mats-Åke Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med RedCap Invest & Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå RedCap Invest & Consulting AB på telefon 070-1468340.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom internationell marknadsföring, hjälp med outsourcing av industritillverkning, i främst byggindustri, samt bemanning med speciell fokus på Skandinavien, Öst- samt Centraleuropa. Vidare skall bolaget bedriva aktiv värdeskapande förvaltning av egna tillgångar på finansiella marknader.

Idag är RedCap Invest & Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

RedCap Invest & Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

RedCap Invest & Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-12-30 och RedCap Invest & Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-12-30.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för RedCap Invest & Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

RedCap Invest & Consulting AB har 556664-3317 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.