First Class Beverages of Sweden AB

Skåne län

Information

First Class Beverages of Sweden AB är en verksamhet som finns i Lund. I First Class Beverages of Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Trnovsky, Martin som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Walter, Carl David Johannes som är född 1979 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med First Class Beverages of Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå First Class Beverages of Sweden AB på telefon 070-4220468.

Bolaget skall bedriva import och export av drycker, försäljning av energidrycker i Europa ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är First Class Beverages of Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

First Class Beverages of Sweden AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

First Class Beverages of Sweden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-10-28 och First Class Beverages of Sweden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-10-28.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för First Class Beverages of Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

First Class Beverages of Sweden AB har 556666-3315 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.