UniTrends AB

Skåne län

Information

UniTrends AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där UniTrends AB finns. I Lund så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. UniTrends AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket UniTrends AB har haft sedan 2004-12-09. UniTrends AB har funnits sedan och 2005-01-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till UniTrends AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Polhemsg. 4, 224 60, Lund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-3669940.

Lund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är UniTrends AB Privat, ej börsnoterat.

UniTrends AB har idag 556667-3645 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för UniTrends AB

Bolaget skall bedriva kvalificerade konsultationer inom projekt- ledning och organisationsutveckling inom IT-sektorn, bedriva import och handel med drycker, ävensom bedriva konsultverksamhet inom festarrangemang samt även bedriva marknadsföring inom samma område samt idka därmed förenlig verksamhet, för övrigt kommer bolaget även bedriva bryggeriverksamhet med där tillkommande evenemang och marknadsförings insatser.

I UniTrends AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlén, Peter Gunnar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg Karlén, Ingrid Eva Irene som är född 1965 och har titeln Suppleant, Sandén Ljungberg, Gertrud Marianne som är född 1959 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .