Emdalalund Technologies AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva forskning, formgivning, tillverkning, försäljning och underhåll av mjukvara och integrerade kretsar samt därmed förbunden mjukvara avsedda för elektroniska anordningar utformade för att stödja data-, tal- och ljudkommunikation mellan ett stort sortiment av produkter med hjälp av radiovågor på kort avstånd och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Emdalalund Technologies AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lund så är Emdalalund Technologies AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lund och i Skåne län. Redan 2004-11-10 så skapades Emdalalund Technologies AB och verksamheten är har F-skattsedel Emdalalund Technologies AB har haft det sedan 2005-01-27.

Emdalalund Technologies AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-01-27

556670-2568 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lund.

Just nu är Emdalalund Technologies AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Emdalalund Technologies AB så går det att nå dem via telefon på 08-390000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Emdalalund Technologies AB är Nasiri Jouzani, Mickey Kourosh som är född 1967 och har titeln Extern VD, Gardiner, Dwight Daniel Willard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Collier, James Digby Yarlet som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gladden, Brett Nicholas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bauer, Sten Harald som är född 1959 och har titeln Delgivningsbar person, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorRasmusson, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .