VEGALUND konsult AB

Skåne län

Information

556674-5286 är organisationsnummer för verksamheten VEGALUND konsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som VEGALUND konsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som VEGALUND konsult AB finns i.

VEGALUND konsult AB har varit registrerat sedan 2005-01-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för VEGALUND konsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-12.

VEGALUND konsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för VEGALUND konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med VEGALUND konsult AB så kan ni göra det på telefon genom 046-2116841 eller genom brev på följande adress:
Klöverv. 7, 227 38, Lund

Bolaget skall bedriva entreprenad inom fastighetsbranschen, detaljhandel konsultverksamhet inom biomedicin, äga och förvalta kapital och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med VEGALUND konsult AB och det är Belfrage, Per Åke som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ljungdell, Per Anders som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Belfrage, Maria Soon Sim som är född 1973 och har titeln Suppleant, Landeke, Dan Axel som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Dan Landeke AB som är född och har titeln Revisor,