Svenska Föreningspartner AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva grossistförsäljning av böcker, godis, kläder, plastartiklar och förbrukningsartiklar jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svenska Föreningspartner AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lund så är Svenska Föreningspartner AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lund och i Skåne län. Redan 2005-01-25 så skapades Svenska Föreningspartner AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556675-2480 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lund.

Just nu är Svenska Föreningspartner AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Svenska Föreningspartner AB så går det att nå dem via telefon på 08-4117909 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svenska Föreningspartner AB är Medin, Johan Erik som är född 1980 och har titeln VD, Medin, Johan Erik som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Augustsson, Bengt Jakob Christoffer som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bladhammar, Ola Erling Ragnar som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Lars Gunnar Harald som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor.