HBIAB - HemBioInredning AB

Skåne län

Information

Föremål för bolagets verksamhet är att rita, tillverka och sälja miljöer och upplevelser till konsumenter och företag för visuell- audiell anläggning för presentation av rörliga bilder och ljud av hög kvalité samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HBIAB - HemBioInredning AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lund så är HBIAB - HemBioInredning AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lund och i Skåne län. Redan 2005-02-10 så skapades HBIAB - HemBioInredning AB och verksamheten är har F-skattsedel HBIAB - HemBioInredning AB har haft det sedan 2005-03-03.

HBIAB - HemBioInredning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-03-03

556676-1606 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lund.

Just nu är HBIAB - HemBioInredning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med HBIAB - HemBioInredning AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom HBIAB - HemBioInredning AB är Wide, Lars Gunnar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlstedt, Kerstin Annica Carina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Hahnsjö, Magnus Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .