GasPorOx AB

Skåne län

Information

556678-0093 är organisationsnummer för verksamheten GasPorOx AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GasPorOx AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som GasPorOx AB finns i.

GasPorOx AB har varit registrerat sedan 2005-03-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för GasPorOx AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-25.

GasPorOx AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för GasPorOx AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Sjöholm, Curt Mikael -Svanberg, Sune Roland i förening med en av -Homann, Niels -Svensson, Karl Bengt Göran

Vill ni komma i kontakt med GasPorOx AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Hällestad 591, 247 95, Torna-hällestad

Bolaget skall bedriva forskning, utveckling och försäljning av metoder och instrument för mätning av fri gas i fasta och flytande medier för användning inom materialvetenskap, industriella processer, livsmedelssektorn samt inom Life Science området samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GasPorOx AB och det är Homann, Niels som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjöholm, Curt Mikael som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanberg, Sune Roland som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Karl Bengt Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Widstrand, Karin Marie Christine som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sandén Ljungberg, Gertrud Marianne som är född 1959 och har titeln RevisorSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,