Bengts Hästsport AB

Skåne län

Information

Bengts Hästsport AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där Bengts Hästsport AB finns. I Lund så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bengts Hästsport AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bengts Hästsport AB har haft sedan 2005-09-01. Bengts Hästsport AB har funnits sedan och 2005-09-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bengts Hästsport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Järnvägsg. 21, 247 64, Veberöd men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-80475.

Lund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bengts Hästsport AB Privat, ej börsnoterat.

Bengts Hästsport AB har idag 556684-8585 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bengts Hästsport AB

Bolaget ska bedriva försäljning av foder, hästsportutrustning samt stängselmontering och därmed förenlig verksamhet.

I Bengts Hästsport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Bengt Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjurman, Anna Ingalill som är född 1959 och har titeln Suppleant, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisor Peter Jonzon Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .