Bilanpassning i Staffanstorp AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lund och Bilanpassning i Staffanstorp AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Bilanpassning i Staffanstorp AB är ett av dem. Statusen för Bilanpassning i Staffanstorp AB är att Bolaget är aktivt.

Bilanpassning i Staffanstorp AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-09-14. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lund där företaget finns i jobbar för att företag som Bilanpassning i Staffanstorp AB ska trivas.

Bilanpassning i Staffanstorp AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-10. I Lund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall handikappanpassa och underhålla fordon samt äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bilanpassning i Staffanstorp AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-10.

Idag är Bilanpassning i Staffanstorp AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Bilanpassning i Staffanstorp AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-252880.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bilanpassning i Staffanstorp AB är Kayser, Björn Olof som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Kayser, Britt Annika Camilla som är född 1978 och har titeln Suppleant, Jörgensen, Nina Hartung som är född 1966 och har titeln Revisor, Nina Jörgensen Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Bilanpassning i Staffanstorp AB har 556685-7461 som sitt organisationsnummer.