Bilcentrum i Lund AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bilcentrum i Lund AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lund så är Bilcentrum i Lund AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lund och i Skåne län. Redan 2005-12-01 så skapades Bilcentrum i Lund AB och bolaget är har F-skattsedel Bilcentrum i Lund AB har haft det sedan 2006-02-23.

Bilcentrum i Lund AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-02-23

556692-2778 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lund.

Just nu är Bilcentrum i Lund AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bilcentrum i Lund AB så går det att nå dem via telefon på 046-139040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bilcentrum i Lund AB är Wihlborg, Bo Anders Mikael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattiasson, Per Alexander som är född 1971 och har titeln Suppleant, Henriksson, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, JHM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .