DELILUND AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva dagligvaruhandel, livsmedelshantering, restaurangverksamhet i förhyrda lokaler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för DELILUND AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lund så är DELILUND AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lund och i Skåne län. Redan 2005-12-07 så skapades DELILUND AB och verksamheten är har F-skattsedel DELILUND AB har haft det sedan 2006-01-19.

DELILUND AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-19

556693-0615 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lund.

Just nu är DELILUND AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med DELILUND AB så går det att nå dem via telefon på 046-141483 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Henrickson, Carl-Henrik -Wigren, Jan Fredrik

Följande personer är på något sätt aktiva inom DELILUND AB är Henrickson, Carl-Henrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wigren, Jan Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl Linus som är född 1974 och har titeln Suppleant, Eskilsson, David Åke Allan som är född 1976 och har titeln Revisor, Softlynx AB som är född och har titeln Revisor, .