Nikula Hälso- och sjukvårdsinformatik AB

Skåne län

Information

556693-8659 är organisationsnummer för verksamheten Nikula Hälso- och sjukvårdsinformatik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nikula Hälso- och sjukvårdsinformatik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som Nikula Hälso- och sjukvårdsinformatik AB finns i.

Nikula Hälso- och sjukvårdsinformatik AB har varit registrerat sedan 2005-12-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nikula Hälso- och sjukvårdsinformatik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-15.

Nikula Hälso- och sjukvårdsinformatik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nikula Hälso- och sjukvårdsinformatik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nikula Hälso- och sjukvårdsinformatik AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4949209 eller genom brev på följande adress:
BADHUSGATAN 6, 252 21, Helsingborg

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och därmed liknande verksamhet inom hälso- och sjukvård vård och omsorg. Kunderna återfinns inom offentlig sekttor d v s landsting och kommuner, men även privata vårdgivare och intresseorganisationer kan bli aktuella. Konsultverksamheten inbegriper dels processtöd i samband me dorganisationsförändring kopplat till implementering av ITK (informationsteknologi och kommunikation), dels utveckling utbildning av ledare inom de angivna verksamheterna. Utvecklings- och utbildningsverksamhetern omfattar bland annat att ta fram utbildningsmaterial, skriva kursmaterial. litteratur.

Det finns olika personer som har en koppling med Nikula Hälso- och sjukvårdsinformatik AB och det är Nikula, Rolf Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Bennheden, Lars-Erik Martin som är född 1951 och har titeln Suppleant, Theander, Ann Charlotte som är född 1959 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,