RSA Rosengren Consulting AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lund och RSA Rosengren Consulting AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och RSA Rosengren Consulting AB är ett av dem. Statusen för RSA Rosengren Consulting AB är att Bolaget är aktivt.

RSA Rosengren Consulting AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-01-05. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som RSA Rosengren Consulting AB ska trivas.

RSA Rosengren Consulting AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-31. I Lund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult- och installationsverksamhet inom omådet elektroteknik samt därtill hörande försäljning och uthyrning, samt förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RSA Rosengren Consulting AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-31.

Idag är RSA Rosengren Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med RSA Rosengren Consulting AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5820451.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med RSA Rosengren Consulting AB är Rosengren, Jan-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosengren, Bengt Stefan som är född 1975 och har titeln Suppleant, Rylander, Bengt Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

RSA Rosengren Consulting AB har 556695-7683 som sitt organisationsnummer.