LFG i Lund AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lund och LFG i Lund AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och LFG i Lund AB är ett av dem. Statusen för LFG i Lund AB är att Bolaget är aktivt.

LFG i Lund AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-03-02. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som LFG i Lund AB ska trivas.

LFG i Lund AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17. I Lund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultationer och rådgivning inom detaljhandel och distribution, handel- ,förvaltning och konsultarbete inom värdepapper och fastigheter, reklambyråverksamhet och tryckeri, försäljning och uthyrning av bilar, handel, distribution samt import och export av kläder, skor, sport, fritidsartiklar, blommor och naturläkemedel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LFG i Lund AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17.

Idag är LFG i Lund AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med LFG i Lund AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3858050.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med LFG i Lund AB är Göransson, Lars Fredrik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Mildner, Carl Martin som är född 1977 och har titeln Suppleant, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

LFG i Lund AB har 556698-9215 som sitt organisationsnummer.