Kattesund Restaurang & Café AB

Skåne län

Information

Kattesund Restaurang & Café AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där Kattesund Restaurang & Café AB finns. I Lund så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kattesund Restaurang & Café AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kattesund Restaurang & Café AB har haft sedan 2006-04-06. Kattesund Restaurang & Café AB har funnits sedan och 2006-04-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kattesund Restaurang & Café AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kattesund 8, 222 23, Lund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-127865.

Lund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kattesund Restaurang & Café AB Privat, ej börsnoterat.

Kattesund Restaurang & Café AB har idag 556700-1036 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Kattesund Restaurang & Café AB

Föremålet för bolagets verksamhet är restaurang och caférörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I Kattesund Restaurang & Café AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Friberg, Mats Roger som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmborg Jerndorf, Sofie Ulrika som är född 1982 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Karl-Gustav Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .