Lundbergs Handskar o Väskor AB

Skåne län

Information

Bolaget skall sälja handskar, väskor, plånböcker, reseffekter i detaljhandel, import av väskor, handskar och plånböcker samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lundbergs Handskar o Väskor AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lund så är Lundbergs Handskar o Väskor AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lund och i Skåne län. Redan 2006-09-14 så skapades Lundbergs Handskar o Väskor AB och verksamheten är har F-skattsedel Lundbergs Handskar o Väskor AB har haft det sedan 2006-10-19.

Lundbergs Handskar o Väskor AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-19

556711-0472 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lund.

Just nu är Lundbergs Handskar o Väskor AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Lundbergs Handskar o Väskor AB så går det att nå dem via telefon på 046-2116030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lundbergs Handskar o Väskor AB är Herslid, Hans Johan Ingemar som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Herslid, Gunilla Christina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Henriksson, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, JHM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .