Konsultmarknaden Syd AB

Skåne län

Information

556711-6024 är organisationsnummer för verksamheten Konsultmarknaden Syd AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Konsultmarknaden Syd AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som Konsultmarknaden Syd AB finns i.

Konsultmarknaden Syd AB har varit registrerat sedan 2006-09-21 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Konsultmarknaden Syd AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-26.

Konsultmarknaden Syd AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Konsultmarknaden Syd AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Konsultmarknaden Syd AB så kan ni göra det på telefon genom 046-58880 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska fömedla konsulter samt konsulttjänster inom informationsteknologin och hyra ut konsulter inom samma område samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Konsultmarknaden Syd AB och det är Olsson, Rolf Erik Lennart som är född 1945 och har titeln VD, Olsson, Rolf Erik Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jonas Peter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Helander Isby, Annika Camilla som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor