Jisander Communication AB

Skåne län

Information

Jisander Communication AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där Jisander Communication AB finns. I Lund så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jisander Communication AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Jisander Communication AB har haft sedan 2006-11-16. Jisander Communication AB har funnits sedan och 2006-11-30 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Jisander Communication AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bredg. 15, 222 21, Lund men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-3990091.

Lund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Jisander Communication AB Privat, ej börsnoterat.

Jisander Communication AB har idag 556714-8167 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Jisander Communication AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring och ljudproduktion.

I Jisander Communication AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jisander, Hans Mikael som är född 1966 och har titeln VD, Jisander, Hans Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jisander, Malin Margaretha som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lindstedt, Ingrid Ulrika som är född 1966 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .