Videocent AB

Skåne län

Information

Videocent AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där Videocent AB finns. I Lund så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Videocent AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Videocent AB har haft sedan 2006-12-07. Videocent AB har funnits sedan och 2006-12-07 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Videocent AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Scheelev. 15, 223 63, Lund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-3320196.

Lund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Videocent AB Privat, ej börsnoterat.

Videocent AB har idag 556716-0295 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Videocent AB

Företaget ska utveckla och tillhandahålla produkter och tjänster för utveckling av datorstyrda system.

I Videocent AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hedberg, Per Anders som är född 1970 och har titeln VD, Hedberg, Per Anders som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Maria Karin som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lindstedt, Ingrid Ulrika som är född 1966 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .