Kakans Konditori i Genarp AB

Skåne län

Information

Kakans Konditori i Genarp AB är ett bolag som finns i Lund. I Kakans Konditori i Genarp AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Karin Irene Lisbeth som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Lena Inger Jeanette som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Rolf Kenneth Gustav som är född 1943 och har titeln Suppleant, Lindstedt, Ingrid Ulrika som är född 1966 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kakans Konditori i Genarp AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kakans Konditori i Genarp AB på telefon 040-480739.

Bolaget skall bedriva bageri, konditori, caférörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kakans Konditori i Genarp AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kakans Konditori i Genarp AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Lund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kakans Konditori i Genarp AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-31 och Kakans Konditori i Genarp AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-31.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kakans Konditori i Genarp AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Kakans Konditori i Genarp AB har 556720-9522 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.