Ymer & Partners AB

Skåne län

Information

Ymer & Partners AB är ett av många bolag som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som Ymer & Partners AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ymer & Partners AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2009-10-22.

Ymer & Partners AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-02-02. Men sedan 2007-05-10 så har Ymer & Partners AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till KLOSTERGATAN 8, 222 22, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ymer & Partners AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-191300.

Lund arbetar för att bolag som Ymer & Partners AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ymer & Partners AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva utveckling av vetenskapliga metoder för ökad kreativitet för tillämpning i organisationer och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ymer & Partners AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ymer & Partners AB och det är följande personer, Andersson, Lars Percy som är född 1953 och har titeln VD, Andersson, Lars Percy som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Wall, Karin Barbro som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkdahl, Nils Gunnar Bertil som är född 1952 och har titeln Suppleant, Thulin, Jan Anders Peter som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ymer & Partners AB är 556722-6427.