Jamp Transport AB

Skåne län

Information

Jamp Transport AB är ett av många företag som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som Jamp Transport AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jamp Transport AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-03-28.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Blockv. 10, 247 56, Dalby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jamp Transport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-200440.

Lund arbetar för att företag som Jamp Transport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jamp Transport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jamp Transport AB är följande:
Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jamp Transport AB och det är följande personer, Landgren, Sven Arne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rinholt, Jan Mikael som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Pehrson, Per Axel som är född 1944 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jamp Transport AB är 556727-2181.