ART Köksdesign i Lund AB

Skåne län

Information

ART Köksdesign i Lund AB är ett av många bolag som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som ART Köksdesign i Lund AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ART Köksdesign i Lund AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-08-03.

ART Köksdesign i Lund AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-07-05. Men sedan 2007-08-03 så har ART Köksdesign i Lund AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Traktorv. 19, 226 60, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ART Köksdesign i Lund AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-152149.

Lund arbetar för att bolag som ART Köksdesign i Lund AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ART Köksdesign i Lund AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva försäljning av badrumsinredningar och därtill hörande inredningsdetaljer, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ART Köksdesign i Lund AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ART Köksdesign i Lund AB och det är följande personer, Ljunggren, Mats Bo Åke som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ljunggren, Kjell Marcus Christian som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljunggren, Susanne Britt-Marie som är född 1952 och har titeln Suppleant, Berger, Jens Ola Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Åhus Konsult & Revision som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ART Köksdesign i Lund AB är 556734-3578.