Bockeboda Bemanning AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bockeboda Bemanning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lund här finns det många olika Aktiebolag. Bockeboda Bemanning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Bockeboda Bemanning AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556741-0302.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0736-606082 alternativt besöka eller skicka post till Bockeboda Bemanning AB på följande adress ANNEHEMSVÄGEN 101, 226 48, Lund.

Bockeboda Bemanning AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Bockeboda Bemanning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Gustafsson, Lena Maria som är född 1971 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet omfattar rekryteringstjänster och bemanningsuppdrag. Utöver detta äger och förvaltar bolaget värdepapper och fast egendom samt bedriver med ovanstående förenlig verksamhet.