Attica Nordic AB

Skåne län

Information

Attica Nordic AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där Attica Nordic AB finns. I Lund så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Attica Nordic AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Attica Nordic AB har haft sedan 2008-08-14. Attica Nordic AB har funnits sedan och 2008-08-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Attica Nordic AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Adelg. 5, 211 22, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-9734349.

Lund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Attica Nordic AB Privat, ej börsnoterat.

Attica Nordic AB har idag 556747-1700 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Attica Nordic AB

Bolaget ska bedriva sedvanlig arkitektverksamhet samt bedriva inredningsuppdrag och projektledning.

I Attica Nordic AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Johan Andreas som är född 1975 och har titeln VD, Larsson, Johan Andreas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Bååth, Mats Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eisenberg, Daniel Maurice som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Grimshorn, Carl Henrik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Merheim, Christian som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamotGrüner, Alexander Tibor som är född 1953 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .