Medetect AB

Skåne län

Information

556757-9833 är organisationsnummer för bolaget Medetect AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Medetect AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som Medetect AB finns i.

Medetect AB har varit registrerat sedan 2008-05-15 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-06-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Medetect AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-06-12.

Medetect AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Medetect AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Medetect AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2535207 eller genom brev på följande adress:
Klinikg. 32, 222 42, Lund

Bolagets verksamhet kommer att vara ett kunskapsföretag med konsultverksamhet inom det medicinska området. Specifikt kommer vi att erbjuda läkemedelsföretag tjänster för rådgivning och analys i samband med utvärderingen av nya läkemedelskandidater. Företaget kommer även att ha en liten intern teknikutveckling i syfte att förbättra våra konsulttjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Medetect AB och det är Erjefält, Sten Jonas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Erjefält, Hans Lennart som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Gabrielsson, Maria Christina E som är född 1942 och har titeln Revisor, Christina Gabrielsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,