Gordia Elektronik

Skåne län

Information

561114-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Gordia Elektronik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gordia Elektronik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lund som är den kommunen som Gordia Elektronik finns i.

Gordia Elektronik har varit registrerat sedan 1983-09-16 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-11-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gordia Elektronik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-11-20.

Gordia Elektronik är och det finns flera verksamheter i Lund som också är .

Firmatecknare för Gordia Elektronik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gordia Elektronik så kan ni göra det på telefon genom 073-654080 eller genom brev på följande adress:

Konstruktion av analog och digital elektronik för elektronik- industrin samt försäljning av konstruktionshjälpmedel för elektronikindustrin.

Det finns olika personer som har en koppling med Gordia Elektronik och det är Lindqvist, Lars Göran som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,