P.I.A. Pia's Interpreting And

Skåne län

Information

571105-XXXX är organisationsnummer för företaget P.I.A. Pia's Interpreting And. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P.I.A. Pia's Interpreting And är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lund som är den kommunen som P.I.A. Pia's Interpreting And finns i.

P.I.A. Pia's Interpreting And har varit registrerat sedan 1999-10-01 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för P.I.A. Pia's Interpreting And så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

P.I.A. Pia's Interpreting And är och det finns flera bolag i Lund som också är .

Firmatecknare för P.I.A. Pia's Interpreting And är följande:

Vill ni komma i kontakt med P.I.A. Pia's Interpreting And så kan ni göra det på telefon genom 046-135557 eller genom brev på följande adress:

Tolkning, översättning, undervisning, information, döv och döv- blindrelaterade frågor, tolkrelaterade frågor samt handledning.

Det finns olika personer som har en koppling med P.I.A. Pia's Interpreting And och det är Wendel, Pia Annette som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,