TORNA HÄLLESTAD FÖNSTERPUTS

Skåne län

Information

581220-XXXX är organisationsnummer för företaget TORNA HÄLLESTAD FÖNSTERPUTS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TORNA HÄLLESTAD FÖNSTERPUTS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lund som är den kommunen som TORNA HÄLLESTAD FÖNSTERPUTS finns i.

TORNA HÄLLESTAD FÖNSTERPUTS har varit registrerat sedan 1985-06-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TORNA HÄLLESTAD FÖNSTERPUTS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

TORNA HÄLLESTAD FÖNSTERPUTS är och det finns flera bolag i Lund som också är .

Firmatecknare för TORNA HÄLLESTAD FÖNSTERPUTS är följande:

Vill ni komma i kontakt med TORNA HÄLLESTAD FÖNSTERPUTS så kan ni göra det på telefon genom 046-53181 eller genom brev på följande adress:

Fönsterputsningsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med TORNA HÄLLESTAD FÖNSTERPUTS och det är PERSSON, MATS ERIK som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,